Mailhotel

Et mailhotel er et sted hvor du kan for hostet din email, på dit eget domæne.

Du få som ofte altid en mail adresse med, nå du har købt Internet et sted, f.eks. hos Fullrate. Problemet med denne gratis mail er at den forsvinder hvis du flytter Internet udbyder, f.eks. ved at overgå til fiber, eller hvis du flytter til et andet sted hvor Fullrate ikke kan levere internet til dig.

Hvor i mod hvis du havde dit eget mailhotel på dit eget domæne, så slap du nu for at skulle fortælle, alle du kender, at du har fået ny mail adresse. Så forsatte du bare med samme email adresse.

De fleste steder koster et mailhotel typisk mellem 20 og 100 kroner om måneden, men et sted kan du gratis for et mailhotel, dette er hos Posthuset.nu. Mailhotellet du få hos Posthuset.nu, lever fuldt ud op til det du betaler for, måske faktisk mere. Du for nemlig også et gratis spamfilter med hvor du selv kan se hvilket mails som kommer i dette filter.
Posthuset.nu, er dansk og let forståeligt.

Læs mere om Posthuset.nu Mailhotel

Der er lukket for kommentarer.