SMTP Server

Her hos os kan du finde en liste over SMTP server i danmark.
SMTP står for Simple Mail Transfer Protocol, og bruges nå du skal sende en mail fra din computer til en email adresse.
Så sender du en SMTP forespørgsel videre til en servere ud på Internettet, som så sender mailen afsted til den modtagerens mailserver, dette gør den ligeledes via SMTP forespørgsler. Nå mailen så er blevet afleveret til modtagerens mailserver, vil den aflevere den til bruges computer.

SMTP blev første gang benyttet i 1980

Læs mere om SMTP hos Wikipedia

Vi her på siden samlet en liste over danske SMTP servere, som man kan benytte gratis hvis man blot har internet igennem disse udbyder.
Dog skal man sidde online på deres Internet. Dette har de gjort for at deres SMTP Servere ikke skal blive misbrugt til at sende spam mails ud med. Hvis en SMTP står åben for alle på Internettet så vil den lynhurtigt blive fundet og misbrugt til at sende spam ud med, dette er også det man kalder for et open relay. Læs mere om open relay hos Wikipedia

Se listen over danske SMTP servere her

Der er lukket for kommentarer.